Електрокари

Колички акумулаторни камиони, използвани за транспортиране стандартни палети на изключително къси разстояния. Например, обработка на материалите в рамките на един и същи склад или цех за производство. Операция пеш до транспорт, но организира за задвижването им батерия захранва електрически мотор. Има камиони, оборудвани за един етап на работа.
Trucks работи стационарен оператор. Операторът стои на платформата на камион окачване и лост контрол посоката и скоростта. Само след рампата оператора за контролиране на теглото е освободен като транспорт може да се управлява. Тези камиони са на разположение като ремарке и бордови.
Камиони, автомобилната контрол тип. Камионът може да има седалка за водача и помощник, дори покрити. Тя контролира волана и педалите.
Стари безжични камиони бяха задвижва от мотор DC контролират от администратора. Днес видове използвайте асинхронен двигател с инвертор. Motor вече служи като спирачка чрез използването на преобразуватели могат да бъдат възстановени спирачна енергия опит. Зарядно устройство обикновено не е част от транспорт. Камионът трябва да се заредят в палатка, където на разположение зарядно устройство. Има и системи, сменяеми акумулаторни блокове, когато зарядна станция ще сменя батерията със заредена. Тези камиони са очевидно по-сложна, по-тежки и по-скъпи. Normal обхват до 70 km за повечето камиони само за един ден на езда и нощувка не е проблем презареждане.

Aко камиони често се използват в промишлеността за транспортните разходи вътре в завода, сгради, летища и железопътни гари. Ето, всички употреби, които произвеждат без отработени газове. Така че те могат да работят в затворени пространства или в хранителни фабрики. Повечето от камиони батерията се характеризира с компактни размери с достатъчен капацитет за няколко тона. Често използвани версия с колела, оборудвани с гуми от твърд каучук, вместо гуми. В структурно отношение са близки до акумулаторни батерии камиони кари и общински електрически автомобили. Наскоро, нарастващото използване на батерии захранва камиони. Те се използват, където е благоприятно за обмен натоварени ремаркета. Тракторът е най-важната характеристика якост на опън (до 25 тона) и малки външни размери. Трактори са популярни в автомобилни монтажни заводи.

Leave a Reply